All In One Shpk Ofron shërbime cilësore IT duke përdorur teknologjitë më të fundit.

Fiber optike  ne shtepi dhe bizneset tuaja, shpejtesi dhe cilesi sherbimi te pakrahasueshme me asnje prej teknologjive aktuale te perdorura deri me tani. Shpejtesi deri ne 100 here me shume.

 • Interent me shpejtsi te dedikuar

 • Interent per familjet tuaja me shpejtsi e fibres optike

 • Interent per bizneset tuaja

Paketat e Interentit

Paketat e Interentit

Familjare Ultra

500 Mbps
 • Modemi FALAS

 • Internet PA LIMIT

 • Istalim FALAS Kontrat 24M

 • $18

  $100

  Mujore

  Fillo

  Familjare Speed

  300 Mbps
 • Modem FALAS

 • Interent PALIMIT

 • Istalim FALAS Kontrat 24M

 • $16

  $40

  Mujore

  Fillo

  Familjare Max

  100 Mbps
 • Modem FALAS

 • Internet PA LIMIT

 • Istalim FALAS Kontrat 24M

 • $13

  $25

  Mujore

  Fillo

  Paket Familjare

  50 Mbps
 • Modem FALAS

 • Internet PA LIMIT

 • Istalim FALAS Kontrat 24M

 • $10

  $15

  Mujore

  Fillo