Tel: (+355) 44 30 9001 Email: info@allinone.al

INTERNET TELEFONI DHE TV 

Ne  sjellim te ju internetin me te shpejte dhe me te sigurte ne Shqiperi ne te tre format e tij te lidhjes: ADSL2+, FNSH dhe Wireless. Me nje infrastrukture teknologjike moderne qe mundeson nje sinjal pa luhatje, shpejtesi reale dhe kapacitete te medha transmetimi.

Tarifa e Rregjistrimit Ndryshon ne Varesi te Teknologjise :

 • Set Top Box IPTV-3000 Leke.
 • Fiber Optike - 3000 leke
 • Vdsl - 2000 leke
 • Adsl-1000 leke

Depozite/Garanci paisje ( per paisjet qe do merren ne perdorim) :

 • Router-ADSL-1500 leke
 • VDSL-1500 leke 
 • ONU-1500 leke
 • Box IPTV-1500 leke.

Depozita ehte e kthyeshme ne perfundimit te kontrates.

Paisjet jane ne perdorim dhe vlera e depozies kthehet ne rast se paisjet kthehen ne gjendje pune.

Ne rast se paisja nuk kthehet, demtohet  pra nuk eshte ne gjendje pune klienti eshte i detyruar te paguaj vleren e plote.

Ne rast se klienti paguan vleren e plote te paisjes ato paisje ngelen ne pronesi te tij

 


ADSL 2+

 • Down: 5Mbs / Up 1Mbs
 • 1 200 leke / muaj,
 • Volumi:Pa limit.
 • IP Dinamike
 • Per pagesa 12 mujore  1 100 leke/muaje
 • Cmimi i mesiperm eshte me TVSH,
 • Down: 10Mbs / Up 1Mbs
 • 1 500 Leke/muaj.
 • Volumi. Pa Limit
 • IP Dinamike
 • Per pagesa 12 mujore  1 400 leke/muaje
 • Cmimi i mesiperm eshte me TVSH 
 • Me shume?
 • Kontakto me stafin e AIO per me shume info

FIBER OPTIKE

 • Down: 5Mbs / Up 1Mbs
 • 1 200 leke/muaj
 • Volumi Pa limit
 • IP Dinamike 
 • IP Statike  500 leke/muaj
 • Per pagesa 12 mujore  1 100 leke/muaje
 • Cmimi i mesiperm eshte me TVSH
 • Down: 10Mbs / Up 1Mbs
 • 1 500 leke/ muaj
 • Volumi pa limit
 • IP Dinamike
 • Ip statike 500 leke/muaj
 • Per pagesa 12 mujore  1 400 leke/muaje
 • Cmimi i mesiperm eshte me TVSH.
 • Down: 20 Mbs / Up 5Mbs
 • 2 000 leke/ muaj
 • Volumi pa limit
 • IP Dinamike
 • Ip statike 500 leke/muaj
 • Per pagesa 12 mujore 1 700 leke/muaj
 • Cmimi i mesiperm eshte me TVSH.
 • Down: 50Mbs / Up 5 Mbs
 • 2 500 leke/ muaj
 • Volumi pa limit
 • IP Dinamike
 • IP statike 500 leke/muaj
 • Per pagesa 12 mujore 2 000 leke/muaj
 • Cmimi i mesiperm eshte me TVSH.
 • Down: 100Mbs / Up 5 Mbs
 • 3 500 leke/ muaj
 • Volumi pa limit
 • IP Dinamike
 • IP statike 500 leke/muaj
 • Pegesa 12 mujore 3 000 leke /muaj
 • Cmimi i mesiperm eshte me TVSH.
 • Me shume?
 • Kontakto me stafin e AIO per me shume info

INTERNET + TV

 • Digital Fillestar
 • Down 5Mbps/ UP 1 Mbps
 • 1 900 leke/muaj
 • Cmimi i mesiper eshte me TVSH
 • Digital Familjare
 • Down 5Mbps/ UP 1Mbps
 • 2 200 leke/muaj
 • Cmimi i mesiperm eshte me TVSH
 • Digital Premium
 • Down 5Mbps/ UP 1Mbps
 • 3 600 leke ne muaj.
 • Cmimi i mesiper eshte me TVSH
 • Tring Baze
 • Down 5Mbps/ UP 1 Mbps
 • 1 700 leke/muaj
 • Cmimi i mesiperm eshte me TVSH
 • Tring Baze Sport
 • Down 5Mbps/ UP 1 Mbps
 • 1 900 leke/muaj
 • Cmimi i mesiperm eshte me TVSH
 • Tring Plote Sport
 • Down 5Mbps/ UP 1Mbps
 • 2 200 leke/muaj
 • Cmimi i mesiperm eshte me TVSH
 • Digital Fillestar
 • Down 10 Mbps/ UP 1 Mbps
 • 2 200 leke/muaj
 • Cmimi i mesiper eshte me TVSH
 • Digital Familjar
 • Down 10Mbps/ UP 1 Mbps
 • 2 500 leke/muaj
 • Cmimi i mesiper eshte me TVSH
 • Digital Premium
 • Down 10Mbps/ UP 1 Mbps
 • 3 900 leke/muaj
 • Cmimi i mesiper eshte me TVSH
 • Tring Baze
 • Down 10 Mbps/ UP 1 Mbps
 • 2 000 leke/muaj
 • Cmimi i mesiperm eshte me TVSH
 • Tring Baze Sport
 • Down 10 Mbps/ UP 1 Mbps
 • 2 200 leke/muaj
 • Cmimi i mesiperm eshte me TVSH
 • Tring Plote Sport
 • Down 10Mbps/ UP 1Mbps
 • 2 500 leke/muaj
 • Cmimi i mesiperm eshte me TVSH

Paketa Digit Alb dhe Tring  afrohen edhe me shpejtesite 20/5 Mbps, 50/5 Mbps 100/5 Mbps. 

Per me shume informacion mbi teknologjine dhe cmimin kontktoni me stafin e All In One.

 • Per kontratat 24Mujore paisjet Modem/Router dhe MoreTv jepen ne perdorim kundrejt garancise.
 • Volumi I trafikut te internetit eshte I pa limituar (nuk ka asnje kosto ekstra apo reduktim shpejtesie lidhur me trafikun mujor  qe kryen perdoruesi)
 • IP Dinamike ose IP Statike per te gjithe perdoruesit.
 • Ne cmim eshte I perfshire edhe TVSH.
 • Sherbimi ofrohet nepermjet teknologjise : Fiber Optike,  ADSL2+ ose VDSL.

 

Testo Shpejtesine


Rrjetet Sociale

Foto Galeri

Cfare thone klientet

Interneti eshte shume i shpejte, gjithashtu edhe support-i. 

Besmir ALIA, dyqaniim.com

Pse te zgjedh AIO

Sherbimet me te mira sot i gjeni me prane jush.

Na ndiqni ne Facebook

Fituesit e Shorteut

02 Dec 2015
Shorteu i fundvitit