Tel: (+355) 44 30 9001 Email: info@allinone.al

    

  • Pagesa bëhet brënda 5 diteve kur merr formë të prerë. Me kalimin e afatit paguhet 2%

  • Për pagesat brenda 5 ditëve bëhet 20% zbritje në vlerën e kundravajtjes.

  • Për çdo shqetësim apo ankesë qytetarët mund të komunikojnë dhe në adresat e-mail:  policiaeshtetit@asp.gov.al.  apopoliciarrugore@asp.gov.al

  • Ky sistem  bën të mundur verifikimin e detyrimeve të pashlyera që qytetari ka në të gjithë Shqipërinë.

Testo Shpejtesine


Rrjetet Sociale

Foto Galeri

Cfare thone klientet

Interneti eshte shume i shpejte, gjithashtu edhe support-i. 

Besmir ALIA, dyqaniim.com

Pse te zgjedh AIO

Sherbimet me te mira sot i gjeni me prane jush.

Na ndiqni ne Facebook

Fituesit e Shorteut

02 Dec 2015
Shorteu i fundvitit