Tel: (+355) 44 30 9001 Email: info@allinone.al

Siguracione

Produktet e Sigurimit Motorik që kompania e sigurimit ofron, mundësojnë mbulim me sigurim të automjetit ndaj të papriturave që rezervon udhëtimi siç mund të jenë trafiku, gjendja e rënduar e rrugëve, veprimet keqdashëse etj. Këto produkte janë të klasifikuara në mënyrë të tillë që të ofrojnë asistencë brenda dhe jashtë vendit si dhe ndaj çdo rreziku.

Testo Shpejtesine


Rrjetet Sociale

Foto Galeri

Cfare thone klientet

Interneti eshte shume i shpejte, gjithashtu edhe support-i. 

Besmir ALIA, dyqaniim.com

Pse te zgjedh AIO

Sherbimet me te mira sot i gjeni me prane jush.

Na ndiqni ne Facebook

Fituesit e Shorteut

02 Dec 2015
Shorteu i fundvitit