Tel: (+355) 44 30 9001 Email: info@allinone.al

INTERNET TELEFONI DHE TV 

Ne  sjellim te ju internetin me te shpejte dhe me te sigurte ne Shqiperi ne te tre format e tij te lidhjes: ADSL2+, FNSH dhe Wireless. Me nje infrastrukture teknologjike moderne qe mundeson nje sinjal pa luhatje, shpejtesi reale dhe kapacitete te medha transmetimi.

Te nderuar banore te projektit "Tirana 2000"

Komuniteti jone po zgjerohet dita-dites jo vetem me perdorues interneti por edhe me sherbimin e telefonise me te lire ne treg.

Ne sot, me fiber optike jemi ne cdo godine te projektit, nga godina 1 deri tek godina 23 duke garantuar tre elementet baze te sherbimit tone.

 • Kualitet i padiskutueshem linje
 • Lidhje / mirembajtje dhe support ne kohe reale
 • Cmime konkuruese.
 
Ofertat e reja te internetit. ADSL2+,FIBER OPTIKE DHE WIRELESS
PERSHKRIMI 5/1 10/1 20/5 50/ 5
*Cmimi 990 leke/muaj 1490leke/muaj 1990 leke/muaj 2490 leke/muaj

ADSL2+

OK OK - -
FIBER  OK OK OK OK
Limit PA LIMIT PA LIMIT PA LIMIT PA LIMIT
 
PAGESA 12 MUJORE 2 FISH SHPEJTESI 2 FISH SHPEJTESI 2 FISH SHPEJTESI
PA LIMIT
 • Kosto istalimi 1000 leke ,

 • Paisjet Modem/ONU 4000 leke.

 • Paisjet per kontratat dy vjecare do jepen ne perdorim kundrejte nje garancie 1 500 leke.

 • Tarifat e mesiperme jane me TVSH te perfshire.

 • Kontakto me stafin "All in One"  per me shume paketa

PAKETA INTERNET+PLATFORMA DIGITALB
PERSHKRIMI 5/1 10/1 20/5 50/5
PAKETA FILLESTARE 1 690 leke/muaj 1 990 leke/muaj 2 590 leke/muaj 3 090 leke/muaj

FAMILJARE

1 990 leke/muaj 2 490 leke/muaj 2 990 leke/muaj 3 490 leke/muaj
PREMIUM  2 990 leke/muaj 3 490 leke/muaj 3 890 leke/muaj 4 390 leke/muaj
         
 • Kontakto me stafin "All in One"  per me shume paketa 100/10,200/20,

 

PAKETA INTERNET +PLATFORMA TRING

PERSHKRIMI 5/1 10/1 20/5 50/5             100/10          
BAZE 1 490leke/muaj 1 890 leke/muaj 2 490 leke/muaj 2 990 leke/muaj 4 490 leke/muaj  

BAZE+SPORT

1 690 leke/mua 2 190 leke/muaj 2 590 leke/muaj 3 090 leke/muaj 4 590 leke/muaj  
PLOTE+SPORT.  1 990 leke/mua 2 490 leke/muaj 2 890 leke/muaj 3 390 leke/muaj 5 590 leke/muaj  
             
             
             

 

 • Kontakto me stafin "All in One"  per me shume paketa.

 • KLIENTET EKZISTUES PAGUAJE 5 MUJE DHE MERR NJE FALS
 • INTERNET+TV  PAGUAJE 11 MUJAE DHE MERRE NJE FALAS.

 

 

 
TELEFONIA FIKSE.
100 MINUTA    300 ALL
200 MINUTA  500 ALL
500 MINUTA 1 000 ALL

Testo Shpejtesine


Rrjetet Sociale

Foto Galeri

Cfare thone klientet

Interneti eshte shume i shpejte, gjithashtu edhe support-i. 

Besmir ALIA, dyqaniim.com

Pse te zgjedh AIO

Sherbimet me te mira sot i gjeni me prane jush.

Na ndiqni ne Facebook

Fituesit e Shorteut

02 Dec 2015
Shorteu i fundvitit